تفاوت کارواش خانگیِ برقی و شارژی چیست؟ باید کارواش برقی بخرم یا کارواش شارژی؟ کدام یک از آن‌ها پاسخگوی نیازهای من خواهند‌بود؟ و… . در‌صورتی‌که چنین سوالاتی، در ذهن شما شکل گرفته‌است، مطمئنا، جزء افرادی هستید که هنوز به‌خوبی با تفاوت‌های کارواش‌های خانگی برقی و کارواش‌های شارژی آشنا نیستید. پس اگر قصد دارید، در آینده دست به خرید این محصول بزنید، لازم است تا در ابتدا به راهنمای جامع خرید کارواش خانگی نگاهی بیندازید؛ و به سرعت متوجه خواهید‌شد، در دنیای کارواش‌های خانگی، دو مدل کارواش برقی و شارژی وجود دارد؛ اما کدام یک از آن‌ها برای شما مناسب است؟ در چنین مواقعی، نیاز است تا بدانید، چه مدل کارواشی توانایی برطرف کردن نیازهای شما را دارد؟ فقط در صورت آگاهی کامل، می‌توانید مطمئن باشید که یک خرید مطمئن و مقرون به‌صرفه خواهیدداشت. با ما همراه باشید تا هر آن‌چه در خصوص تفاوت کارواش خانگی برقی و شارژی نیاز است بدانید را به شما معرفی کنیم.

کارواش خانگی برقی و شارژی؛ دو رقیب دیرینه!

کارواش‌ها، دستگاه‌هایی‌اند که توانایی تبدیل و تنظیم فشار آب، «از کم‌فشار تا پُر‌فشار» را دارند. این عمل با تکیه بر قطعات و لوازم موجود در آن‌ها امکان‌پذیر است. موتور دستگاه، نیروی لازم برای پمپ‌کردن آب را ایجاد کرده و پمپاژ آبِ با فشار، که آن‌را با واحد «بار» اندازه‌گیری می‌کنند، رخ می‌دهد. با این‌که این دستگاه‌ها، بیشتر برای شست‌و‌شو استفاده می‌شوند، باید اشاره داشت، کاربردهای کارواش‌های خانگی، بسیار بیشتر از آن چیزی است که فکرش را می‌کنید. از همان ابتدا که کارواش‌های دیزلی به بازار عرضه شدند، پس‌از مدت کوتاهی، کارواش‌های برقی به‌سرعت جایگزین آن‌ها گشته و توانستند، گوی میدان را از رقیب خود بربایند و از آن پیشی بگیرند. اما رفته‌رفته، نوع جدیدی از کارواش‌های خانگی تحت عنوان «کارواش شارژی» به بازار عرضه شد.

این مدل از کارواش‌های خانگی، مزایا و ویژگی‌های بسیار زیادی داشته و به‌همین دلیل، توانسته‌اند تا به سرعت به یک رقیب مهم و جدی برای کارواش‌های خانگی برقی بدل شوند. هنوز هم بحث و جدلِ بسیار زیادی بین طرفداران این دو مدل از کارواش وجود دارد؛ که کدام یک از آن‌ها نسبت به دیگری برتری دارد! از این رو، شاهد آن هستیم که در تمامی راهنماهای خرید کارواش خانگی، همواره به تفاوت‌های این دو مدل از دستگاه‌ها اشاره می‌شود. برای این‌که تفاوت کارواش خانگی برقی و شارژی را بدانید، لازم است، در ابتدا با هر کدام از آن‌ها بیشتر آشنا شوید.

کارواش خانگی شارژی همراهی مطمئن

کارواش خانگی شارژی، کارواشی برای تمامی مکان‌ها!

تصور کنید، یک روز با خانواده‌ی خود، در دل طبیعت هستید. حال می‌خواهید، دستی به سر و روی خودرو، لوازم و تجهیزات همراه خود، مانند ظروف و … بکشید. برای تمیز کردن هر آن‌چه که همراه دارید، یا باید از جریان آب رودخانه استفاده کنید و یا این‌که کلا از فکر چنین کاری بیرون بیایید. حال آن‌که یک کارواش خانگی شارژی، می‌تواند در یک چشم به‌هم زدن، همه‌ی آلودگی‌هایی را که مد نظر دارید، برطرف سازد. کارواش‌های شارژی، شاخه‌ای از کارواش‌های خانگی‌اند که موتور آن‌ها، نیروی لازم را، از باتری‌های قابل شارژ دریافت می‌کنند.

بدین‌صورت، برای استفاده از این دستگاه‌ها، بدون نیاز به برق شهری، در هر نقطه‌ای که هستید، به‌راحتی شروع به‌کار کنید. جالب آن‌که از یک کارواش شارژی، می‌توان به‌آسانی برای سمپاشی درختان، گیاهان و حتی آبیاری گلخانه‌ها و باغچه‌ها نیز استفاده کرد. به‌طورکلی، این مدل از کارواش‌ها، دارای یک عدد پمپ مکش داخلی بوده، که قادر است آب را از هر منبعی، مانند سطل آب، استخر، رودخانه و… مکش کرده و پاشش را انجام دهد. همین ویژگی، یکی از تفاوت‌های بین کارواش‌های برقی خانگی و شارژی خانگی است.

کارواش خانگی برقی، شستشویی دقیق و حرفه ای

کارواش خانگی برقی؛ قدرتمند در شست‌و‌شو

تصور کنید که یک سطح آلوده، با میزان آلایندگی بالا دارید، که نیاز مبرمی به شست‌و‌شو دارد. در چنین موقعیتی، یا باید از جیب، هزینه کرده و فردی را برای نظافت استخدام کنید و یا خودتان آستین‌ها را بالا زده و شروع به شستن سطح مورد نظر با هر زحمتی که هست، کنید. اما باید بدانید که کارواش‌های خانگی برقی، دقیقا به‌همین منظور برای مخاطبان مورد نظر خود ساخته شده‌اند. این مدل از کارواش‌های خانگی که شاخه‌ی بزرگی از آن نیز به‌شمار می‌روند، به منبع برق شهری متصل می‌شوند. موتور این دستگاه‌ها می‌تواند زغالی و یا دینامی باشد. البته باید اشاره داشت که تفاوت موتور زغالی با دینامی در کارواش‌ها، تفاوت چشمگیری است؛ و توضیح آن در این مجال نمی‌گنجند!

کارواش‌های خانگی برقی یا همان کارواش‌های خانگی، قادر هستند تا سطوح مختلفی را برای شما نظافت کرده و هرگونه آلودگی مانند گرد و غبار، چربی، روغن و… را پاک کنند. البته بسته به میزان آلودگی، نیاز است تا کارواش مناسب آن کار را تهیه کنید. اگر نمی‌دانید که چه کارواشی با چه «باری» خریداری کنید، پیشنهاد می‌کنیم، مقاله‌ی کاملی که در این خصوص نگاشته شده‌ را مطالعه کنید. این مدل از کارواش‌ها به شما این اطمینان را می‌دهند تا سطح مورد نظر را با کمترین میزان انرژی و در سریع‌ترین زمان ممکن، شست‌و‌شو دهید. با توجه به این نکات، طبیعی است که تفاوت کارواش خانگی برقی و شارژی بیشتر از آن چیزی باشد که فکرش را می‌کردید.

وجود تفاوت کارواش خانگی برقی و شارژی در فاکتورهای مختلف

تفاوت‌های مهم، بین کارواش‌های خانگیِ برقی و کارواش‌های خانگی شارژی

از هرچه که بگذریم، پاسخ به سوال فوق، خوش‌تر است! مطمئنا شما نیز تا بدین‌جا صبر کرده‌اید، که بدانید تفاوت کارواش خانگی برقی و شارژی چیست؟ باید اشاره داشت، این دو مدل کاواش، تفاوت‌های زیادی با یک‌دیگر دارند. مهم‌ترین تفاوت‌های بین کارواش خانگی برقی و کارواش خانگی شارژی می‌تواند موارد زیر باشد:

تفاوت در فشار آب خروجی
تفاوت در جابجایی
تفاوت در وزن و اندازه
تفاوت در سهولتِ استفاده
تفاوت در هزینه‌های نگهداری
تفاوت در تنوع محصولی
تفاوت در قیمت خرید
تفاوت در مدت زمان استفاده
تفاوت در کاربرد

برای شما هم جای تعجب دارد که این دو مدل کارواش تا چه اندازه با یک‌دیگر تفاوت دارند!؟ اجازه دهید تا در ادامه بیشتر در خصوص تفاوت‌های آن‌ها با هم صحبت کنیم.

تفاوت کارواش خانگی برقی و شارژی در فشار آب خروجی

  • تفاوت در فشار آب خروجی کارواش

برنده: کارواش خانگی برقی

اولین مورد در لیستِ تفاوت‌های کارواش خانگی برقی و شارژی، تفاوت در میزان فشار آب خروجی آن‌هاست. برنده‌ی بی‌چون و چرای این آیتم، کارواش‌های خانگی‌ای هستند که با برق شهری کار می‌کنند. از آن‌جایی‌که قدرت جریان برق شهری، در مقایسه با قدرت یک باتری، بسیار بسیار بیشتر است، جای تعجبی ندارد که کارواش‌های برقی نیز، بسیار پرقدرت‌تر از کارواش‌های شارژی کار کنند. در حالی‌که، میزان فشار آب خروجی کارواش‌های شارژی، ماکسیمم کمتر از ۸۰ بار است و میزان فشار خروجی کارواش‌های برقی از ۹۰ بار شروع شده و تا ۱۸۰ بار افزایش می‌یابد. پس اگر به‌دنبال خرید کارواشی هستید که میزان فشار بالایی در اختیار شما قرار دهد، کارواش‌های خانگی برقی تنها گزینه‌ی شما خواهند‌بود.

تفاوت کارواش خانگی برقی و شارژی در قابلیت حمل

  • تفاوت در پرتابل‌بودن و قابلیت جابجایی کارواش

برنده: کارواش خانگی شارژی

هنگامی که در خصوص جابجایی و پرتابل‌بودن کارواش صحبت می‌کنیم، کارواش‌های شارژی، بدون شک جایگاهِ برتر را، به خود اختصاص می‌دهند. یک کارواش برقی، بدون شک، به جریان برق نیاز دارد. در واقع باید دو شاخه‌ی کابل برقِ آن، به‌نحوی به پریز برق وصل گردد. حتی اگر قصد استفاده از یک کارواش برقی در محیط‌های خارج از شهر و یا طبیعت را داشته باشید، باید دائما یک دستگاه موتور‌برق نیز به‌همراه خود برده تا بتوانید این دستگاه را روشن، و از آن استفاده کنید. حال آن‌که یک کارواش شارژی، می‌تواند در هر نقطه و در هر کجا که دوست دارید، روشن شود. وجود باتری به شما این اجازه را می‌دهد تا از پریز برق و جریان برق شهری بی‌نیاز شوید. این امر، موجب شده تا شاهد تفاوت کارواش خانگی برقی و شارژی باشیم. از این‌رو، اگر محیطی که قصد استفاده از کارواش را در آن دارید، به برق شهری دسترسی ندارد، بهتر است از کارواش‌های شارژی بهره بگیرید.

تفاوت کارواش خانگی برقی و شارژی در وزن و اندازه

  • تفاوت در وزن و اندازه‌ی کارواش

برنده: کارواش خانگی شارژی

همان‌طور که می‌دانید، در لیست تفاوت کارواش خانگی برقی و شارژی باید تفاوت در وزن و اندازه‌ی آن‌ها را نیز در نظر گرفت. کارواش‌های شارژی، معمولا قطعات و تجهیزات داخلی کمتری دارند. به‌صورت‌کلی، موتورهای کارواش خانگی شارژی، متفاوت از موتورهای سنگین و بزرگ کارواش‌های خانگی‌ برقی‌اند. از این‌رو، شاهد آن هستیم که در وزن و اندازه‌ی بین کارواش‌های خانگی برقی و شارژی، تفاوت‌های زیادی وجود داشته‌باشد. با این‌که کارواش‌های شارژی، دارای وزن و اندازه‌‌ی کمتر و سبک‌تری هستند، کارواش‌های خانگی، معمولا بزرگ‌تر و سنگین‌ترند. از این‌رو، معمولا برای سهولت در حمل‎‌و‌نقل کارواش‌های برقی، از چرخ‌های مخصوص، در زیر محصول استفاده می‌شود.

تفاوت کارواش خانگی برقی و شارژی در راحتی در استفاده

  • تفاوت در راحتی در استفاده از کارواش

برنده: کارواش خانگی شارژی

به‌طورکلی، کار با کارواش‌های شارژی، ساده‌تر از کار با کارواش‌های برقی است. کافی است تا شلنگ آب کارواش‌های شارژی را به منبع آبِ فشار کم، وصل کرده و یا در یک آبِ راکد قرار دهید. از‌سوی‌دیگر، کم بودن تعداد قطعات و تجهیزات اضافه در کارواش شارژی نیز، موجب‌شده تا کار با این مدل از کارواش‌ها ساده‌تر شود. از‌سوی‌دیگر، نصب شلنگ فشار قوی و کوپلینگ‌های کارواش‌های برقی، نیازمند حداقلِ دانش، در این خصوص‌اند. از طرفی دیگر، وجود سیستم‌های تنظیمِ موجود بر روی برخی از این مدل دستگاه‌ها نیز، کار کردن با آن را کمی سخت‌تر کرده‌است. همچنین، از آن‌جایی که میزان فشار آب خروجی کارواش‌های شارژی، کم‌تر از کارواش‌های برقی است، دست‌های کاربر، در زمان استفاده از محصول، کمتر خسته‌شده و راحت‌تر با آن کار خواهد‌کرد.

تفاوت کارواش خانگی برقی و شارژی در هزینه های نگهداری

  • تفاوت در هزینه‌های نگهداری کارواش

برنده: کارواش خانگی شارژی

از دیگر تفاوت‌های کارواش شارژی و برقی، هزینه‌های نگهداری آن‌هاست. کارواش‌های شارژی، در مقایسه با کارواش‌های برقی، نگهداری کم‌هزیته‌تری دارند. دلیل این امر، کم‌تر بودن تعداد لوازم و قطعات داخلی آن‌هاست. معمولا، یک کارواش برقی، به دو عدد شلنگ (یک شلنگ معمولی و یک شلنگ فشار قوی)، کوپلینگ، رابط، چرخ و… نیاز دارد، در حالی‌که، کارواش‌های شارژی، بی‌نیاز از این وسایل‌اند. پس در دراز‌مدت نیز، کمتر آسیب دیده و خراب می‌شوند؛ به‌همین دلیل، هزینه‌های شما را کاهش خواهند داد.

تفاوت کارواش خانگی برقی و شارژی در تنوع محصول

  • تفاوت در تنوع محصولی کارواش خانگی

برنده: کارواش خانگی برقی

در ادامه‌ی تفاوت‌های کارواش خانگی برقی و شارژی، زمان آن رسیده، به تنوع این دو محصول اشاره کنیم. کارواش‌های برقی، مدل‌های بسیار گوناگون و متنوعی دارند. در حالی که دست شما در هنگام خرید کارواش‌های شارژی بسته‌تر است. شما گزینه‌های متعددی برای خرید کارواش شارژی پیش روی خود ندارید! اما اگر بخواهید دست به خرید کارواش خانگی برقی بزنید، انواع و اقسام مدل‌ها با ویژگی‌ها و مشخصات فنی مختلفی وجود دارد که می‌توانید از میان آن‌ها یکی را برای برطرف کردن نیازهای خود، انتخاب و تهیه کنید.

تفاوت کارواش خانگی برقی و شارژی در قیمت کارواش خانگی

  • تفاوت در قیمت خرید کارواش

برنده: کارواش خانگی شارژی

طبیعی خواهد بود که کارواش‌های خانگی شارژی، قیمت کمتری نسبت به کارواش‌های خانگی برقی داشته باشند. کوچک‌بودن سایز و اندازه، کمتر‌بودن تعداد قطعات داخلی، نیاز کمتر به تکنولوژی و سیستم‌های به‌روز و…، از جمله دلایلی است که موجب کاهش قیمت کارواش خانگی شارژی می‌شود. پس اگر از همان ابتدا، نمی‌خواهید هزینه‌های سنگینی برای خرید کارواش متحمل شوید، بهتر است به‌سمت خرید کارواش خانگی شارژی حرکت کنید!

تفاوت کارواش خانگی برقی و شارژی در مدت زمان استقاده

  • تفاوت در مدت‌زمان استفاده‌ی کارواش

برنده: کارواش خانگی برقی

کارواش‌های شارژی، تنها تا زمانی شما را همراهی خواهند‌کرد، که میزان شارژ موجود در باتری آن‌ها به اتمام نرسیده‌باشد. زمانی‌که باتری آن‌ها تمام شود، دیگر امکان استفاده از آن وجود ندارد. در حالی‌که یک کارواش برقی تا زمانی که به برق متصل باشد، می‌تواند مورد استفاده قرار گیرد. (باید توجه داشت که کارواش‌های برقی زغالی، نیازمند یک دوره استراحت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه‌ای، بعد از ۲۰ الی ۳۰ دقیقه، استفاده‌ی مداوم هستند.) با این‌حال، وجود دو عدد باتری به شما این امکان را می‌دهد، تا زمانی‌که یک باتری، در حال استفاده است، دیگری را درون شارژ قرار داده و بعد از اتمام شارژ، آن‌ها را با یک‌دیگر تعویض کنید. به‌طور معمول، باتری کارواش‌های شارژی، از نوع فست شارژ بوده و زیر ۱ ساعت به شارژ کامل می‌رسند. شما همچنین می‌توانید، به‌مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه (بسته به ظرفیت باتری)، از دستگاه خود، به‌صورت بی‌وقفه استفاده کنید.

تفاوت کارواش خانگی برقی و شارژی در کاربرد از کارواش

  • تفاوت در کاربرد

برنده: بسته به نیاز کاربر!

مشخص کردن برنده‌ در این فاکتور، کاملا به نیاز کاربر بستگی دارد. در ابتدا شما باید از خود بپرسید که هدفتان از خرید کارواش چیست؟ سپس مشخص می‌شود که یک کارواش شارژی مناسب شماست یا یک کارواش برقی! با پاسخ دادن به این سوال، حتی می‌توانید متوجه شوید که کارواش خانگی آب گرم مناسب است یا آب سرد. از آن‌جایی‌که کارواش‌های برقی دارای قدرت و فشار خروجی بیشتری هستند، می‌توانند از پس وظایف سنگین‌تر و بزرگتری برآیند. حال‌آن‌که، یک کارواش شارژی، بیشتر برای شست‌و‌شوی‌های سطحی و کم‌حجم مورد استفاده قرار‌می‌گیرد. از این‌رو، تفاوت اصلی و مهم این دو دستگاه، تفاوت در کارکرد آن‌ها است. از یک کارواش خانگی برقی می‌توان برای شست‌و‌شوی‌ سطوح وسیع‌تر و آلوده‌تر استفاده کرد. در حالی‌که یک کارواش شارژی بیشتر وظیفه شست‌و‌شوی‌ سطوح کم‌حجم‌تر مانند درب و پنجره، موتورسیکلت و دوچرخه، آبیاری گل و گیاه، سمپاشی و… را به‌عهده خواهد‌داشت. این امر را نیز باید به تفاوت کارواش خانگی برقی و شارژی اضافه کرد.

امتیازدهی کاربران
0 (0 رای)
امتیاز نظرات 5 (2 امتیازدهی)